hemma igen!

borta bra men hemma bäst. Det är typ världens mest sanna ordspråk. Vi har vart i USA i två veckor nu, jag, Marcus, hans föräldrar och min familj. En familjeresa helt enkelt :) Vi va först en vecka i Cape Coral, Fort Myers, Florida. Sen åkte vi upp och bodde i Clearwater, Tampa, två dagar, innan det var dags för oss att lämna marcus föräldrar för att åka vidare till New York där vi tillbringade de sista 4 dagarna. Jättehärlig resa, och verkligen avslappnande. SÅ SKÖNT. men igår när vi kom hem, så kände man ändå hur skööööööönt det var att komma hem, få äta svensk mat, duscha i sitt eget badrum, sova i sin egen säng och bara kunna mysa runt! Så...borta bra men hemma bäst!!!
 
Idag har jag vart och käkat frukost hos fina madde. Det blev mycket prat om resan, ofc. men även mycket annat. Hon är så go den där madde! Sen tog vi oss en tripp till bäckebol, & kollade in lite i affärerna, köpte en blomma på jobbet (bauhaus), var inne en sväng på stoff&stil, där köpte jag ett mönster till en sittpuff, och var på Ikea och köpte en gardinvajer (skall ha foto på den). Så har lite småprojekt att göra i höst, SÅ KUL!
 
Ett annat projekt, som är något betydligt större är ju huset. Vi har haft mejlkontakt med Hm-Hus under tiden vi var i usa (thank God for wifi..)(sometimes..) så vi har inte behövt lägga byggplaneringen på hyllan bara för vi vart borta. Då har det valts golv, och fönster osv. Idag ringde jag till ett kaminföretag som ligger nere i kungsbacka och bokade tid med dem. Vi skall ju förhoppningsvis ha en platsbyggd kamin, en variant utav den som jag visade i tidigare inlägg. Han jag pratade med förklarade att det inte alls är lika krångligt att bygga en platsbyggd kamin på översta våningen, då de finns ett nytt material som ser exakt likadant ut som murbruk, (eller vad det nu är), men som är såå mycket lättare, vilket gör att man inte behöver förstärka golvet. Eller iallafall inte alls lika mycket. Så det ska bli spännande att se vad det har att komma med !!
 
Sedan är det väl egentligen bara snack med banken en sista gång, och sen drar vi igång att ansöka om bygglov!
 
Nu måste jag sova, klockan är 02.17, haha gött jetlagad! Ska vara i kyrkan kl 9.00 imorgon, det är storstädning på G!
 
Ha de fint, KRAM!